De ce sa investesti in branding pentru compania ta, in acest an

Ai o afacere mica? Afla cum sa castigi noi clienti si sa fii mai cunoscut

Dincolo de lucruri precum un logo, social media si un site, branding-ul creste valoarea unei companii, ofera angajatilor un sentiment de apartenenta si mandrie si face obtinerea de clienti mai usoara. Dar ce este un brand? TOTUL! Intreaga perceptie a oamenilor despre serviciile, reputatia si reclamele unei companii. Cand totul lucreaza armonios, se obtine un brand “sanatos si puternic”.

Daca pana acum nu ai investit in branding, iata cateva motive pentru a incepe sa o faci, incepand chiar cu aceasta luna:

Brandingul te face sa fii mai cunoscut

Una dintre componentele esentiale ale unui brand este logo-ul, deoarece acest element actioneaza ca o „față” pentru intreaga companie – lucrul pe care oamenii ar trebuie sa il recunoasca instantaneu. Un design de logo profesional poate fi memorabil si poate da impresia dorită companiei detinute.

Publicitatea este aproape imposibila fara branding

Publicitatea este o altă componentă importantă a unui brand. Indiferent de mediul si canalele de marketing ales, reclamele contribuie la construirea unui brand. Multe companii aleg sa isi adauge logo-ul pe îmbrăcăminte, ambalaje și materiale tipărite pentru a “răspândi” vestea nasterii unei noi afaceri și a se distinge de concurență. In mediul online, aceste elemente trebuie pastrate in toate campaniile.

Brandingul creează încredere

Pentru a crea o imagine profesionala a companiei, atat cand are o amplasare fizica cat si atunci cand functioneaza (doar) online, este nevoie de un logo si de o schema de culori folosita … peste tot (firma luminoasa, carti de vizita, tricourile echipei etc). Trecătorii sau utilizatorii de internet care vad sigla pot identifica cu ușurință afacerea respectiva.

Site-ul web trebuie sa aiba un conținut robust, ce sa ofere răspunsuri la întrebările și preocupările publicului tinta. Pentru a stabili credibilitatea, site-ul poate prezenta detalii despre fondatori, echipa, testimoniale, recenzii, certificări și răspunsuri la întrebările obișnuite ale clienților. In acelasi timp, trebuie pastrat aceleasi elemente: aspect, culori, stil, consolidând sentimentul că utilizatorii au gasit o afacere condusa de experti de renume, activi și consecvenți în domeniul respectiv.

Prin branding poti genera clienți noi

Ce mod mai bun de a obtine recomandări pentru noi clienti? Cum altfel ar putea un client să-i spună unui prieten despre o anumita firma dacă nu și-ar putea aminti numele sau logoul acesteia? Cele mai profitabile companii, mici și mari, au un singur lucru în comun – s-au impus ca lider în industria lor prin construirea unui brand puternic, începând cu un logo puternic.

Ai nevoie de consultanta in aceste demersuri? Cere acum o oferta pentru servicii complete de branding!

Daca vrei sa citesti mai multe articole te invit pe Blog!

Vrei sa discutam mai multe detalii despre marketingul companiei tale ?

Atunci te invit  sa ne lasi o solicitare in sectiunea de contact a site-ului!

Portofoliul de clienti il gasesti aici!

Stiu ca vrei sa creezi un marketing eficient pentru compania ta asa ca te invit sa te abonezi la newsletterul nostru !

Similar Posts