Consultanță Fonduri Europene

elaborarea cererii de finanțare

Consultanță în Implementare și Monitorizare

organizarea procedurilor de achiziții

Consultanță accesare Fonduri europene nerambursabile

Ce tip de proiect ți se potrivește? E întrebarea la care îți putem răspunde la prima noastră întâlnire, după ce te înscrii pentru consultanță gratuită, completând acest formular.

Accesarea fondurilor europene nerambursabile se face în urma unui concurs de proiecte, prin respectarea unor regulamente și metodologii specifice. De aceea, este important ca să ai lângă tine un consultant în accesarea fondurilor europene, specializat și cu expertiză în domeniul în care tu activezi. Practic, îți cresc șansele dacă  respecți toate condițiile și criteriile de participare impuse de finanțator.

Iată doar câteva dintre domeniile pentru care poți obține finanțare nerambursabilă: producție, comerț și servicii, investiții în echipamente, utilaje sau extinderea activității, investiții în agricultură prin dezvoltarea exploatațiilor agricole, pomicole, dezvoltarea infrastructurii proprii și a ciclului de producție, procesarea produselor agricole sau alte investiții destinate dezvoltării mediului rural. Avem expertiză în obținerea de finanțări atât prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, cât și prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Serviciile experților în fonduri europene:

  • Analiză eligibilitate
  • Scriere proiect
  • Implementare proiect
  • Monitorizare proiect

Te-ar interesa?

Contactează-ne și află care finanțare îi se potrivește! Suntem alături de tine pentru orice tip de proiect cu fonduri europene nerambursabile!

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta!